پیامدهای غیر منتظره ی موفقیت

مقدمه: برای آنکه بتوانیم موفقیت های خود را بصورت پایدار حفظ کنیم و در آن چارچوب حرکت کنیم و همیشه ذهنیت مثبت و خودباوری و ایمان قلبی بالایی داشته باشیم تا بتوانیم نه تنها موفقیت های خود را حفظ کنیم بلکه به موفقیت های عظیم و بالاتری دست پیدا کنیم. متاسفانه در ناخودآگاه برخی از افراد اضطراب خوشبختی وجود دارد و خودشان هم خبر ندارند که همواره میترسند از اینکه موفق شوند و آن موفقیت را از دست دهند. می ترسند از اینکه به دستاوردهای بزرگی برسند و از دست بدهند. این اضطراب خوشبختی به دلیل باورهای غلطی است که در ناخودآگاه آن ها وجود دارد و تا زمانی که آن باور را در خود شناسایی و رفع نکنند همچنان با این اضطراب دست و پنجه نرم میکنند و این باورها اجازه نمی دهد که به موفقیت های پایدار برسند. ترس از دست دادن موفقیت، ترس از دست دادن مقام به دلیل باورهای غلط و بی ایمانی است که در افراد به وجود می آید و تنها راهکار آن این است که اولا موفقیت دیگران را از صمیم قلب تحسین کنیم و سپاسگذار خداوند باشیم و ثانیا اگر بتوانیم افسار ذهن خود را به دست بگیریم و همواره باورهای مثبت در مورد موفقیت دیگران و خودمان بسازیم، کمتر دچار اضطراب موفقیت خواهیم بود. همین ذهنیت مثبت نگاه توحیدی و ایمان و یقین قلبی و سپاسگزاری بابت موفقیت دیگران منجر می شود ما هم به موفقیت برسیم و آن را تا آخر عمر بصورت پایدار و ثابت نگه داریم. در یک کلام در این مقاله که در سایت پریسا راستگو در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، سعی کردیم راهکارهایی را ارائه دهیم برای آنکه کمتر دچار اضطراب موفقیت و دستاوردها شویم و از طرفی هم بیشتر خوشحال شویم بابت موفقیت دیگران و ذهن خود را یک ذهن مثبت و خوب تربیت کنیم که همواره جاذب موفقیت ها باشد. زیرا پریسا راستگو قصد دارد جهان جای بهتری برای زیستن شود.
همه یک برنده را دوست دارند، درست است؟ نه متاسفانه، همیشه نه. در تمرین مربیگری، بسیاری از مدیران و کارآفرینان ناامیدی خود را با عواقب منفی غیرمنتظره موفقیت خود ابراز می کنند – مانند نگرانی از اینکه بتوانند روند پیروزی خود را حفظ کنند، ترس از اینکه برای شکست آماده شوند، و حسادت دیگران نسبت به آنها برای خوشبختی آنها. به نظر می رسد که طبق تحقیقات اخیر، این نوع نگرانی ها فقط در ذهن آنها نیست و آنها بسیار واقعی هستند. در اینجا خلاصه ای از آن تحقیق به همراه پیشنهاداتی برای غلبه بر این تله ها آورده شده است.
دورهای پیروزی را انجام ندهید: یک مطالعه اخیر نشان می دهد که مردم برنده های رسا را در مقایسه با برنده های بی بیان مغرور ارزیابی می کنند و کمتر تمایل دارند با آنها دوست شوند. قضاوت منفی برای موفقیت شما به طور موجه یک ترس ضمنی است. در نتیجه، موفقیت میتواند ابهامات را، حتی ناخودآگاه، در مورد برنده شدن افزایش دهد. چه کاری در مورد این می توانی انجام دهی؟ یاد بگیرید که چه زمانی و در کجا از موفقیت خود ابراز خوشحالی می کنید تعدیل کنید. خبر خوب را با افراد موفق دیگر به اشتراک بگذارید. و مکالمه خود را روی چیزهای دیگری که در حال پیشرفت هستید متمرکز کنید تا مردم را آزار ندهید. ایجاد تعادل بین اعتراف واقعی خوشحالی خود و تظاهر به “بی توجهی” مهم است. ما باید از انگیزهای که از موفقیت ناشی میشود لذت ببریم، نه اینکه وقتی بیاصالت هستیم، خودمان را خراب کنیم.
بر ارزشی که به ارمغان می آورید تمرکز کنید، نه برنده شدن فی نفسه: مطالعه دیگری نشان داد که وقتی افراد شبیه به ما هستند اما در دستاوردهایشان برتر از ما هستند، مرکز تعارض مغز ما فعال می شود که منجر به حسادت می شود. علاوه بر این، زمانی که این افراد شکست میخورند، مرکز پاداش مغز ما فعال میشود که منجر به احساس غمانگیز (لذت زمانی که شخص دیگری از فضل میافتد) به وجود میآید. وقتی ما برنده می شویم، تصور می کنیم که دیگران نیز احساس مشابهی خواهند داشت، زیرا احساسات خود را بر آنها فرافکنی می کنیم. این ترس ممکن است ناخودآگاه یا آگاهانه باشد و ممکن است اعتماد به نفس ما را مختل کند و باعث اضطراب در مورد تأثیر موفقیت ما بر سایر افراد شود. برای خنثی کردن این ترس از دیگری که آرزو می کند ما سقوط کنیم، به جای برنده شدن فی نفسه، بر ارزشی که برای دنیا به ارمغان می آورید تمرکز کنید. این به افزایش اعتماد به نفس شما با وجود این ترس کمک می کند.
در «اینجا و اکنون» بمانید: وقتی واکنشهای آینده را از سوی دیگران پیشبینی میکنیم، ممکن است در واقع ما را از دستیابی یا حفظ موفقیت باز دارد، و اگر بیش از حد به این واکنشها فکر کنیم، ممکن است ما را از کنترل کافی احساسات خود بازدارند. برای مدیریت این پیامد موفقیت، از فکر کردن بیش از حد به موفقیت دست بردارید. روی «اینجا و اکنون» تمرکز کنید. نگرانی در مورد آینده و منطقی کردن گذشته را کنار بگذارید. وسواس نسبت به گذشته می تواند حواس پرت کننده باشد و همیشه مفید نیست. همچنین از پاکسازی ذهن شما جلوگیری می کند. مطالعه بالا نشان میدهد که وقتی آنچه را که پیشبینی میکنیم در اینجا و اکنون ادغام میکنیم، احتمالاً احساسات خود را به طور مؤثرتری مدیریت میکنیم. این به معنای لذت بردن، پذیرش و انگیزه دادن به خودمان با موفقیت هایمان است.
رسیدن به بالاتر: در نهایت، زمانی که در اوج شغل خود قرار می گیریم، ممکن است به حدی بی حوصله شویم که بیش از حد سرعتمان را کاهش دهیم و دچار سردرگمی شویم. به این “سندرم قله” می گویند. برای جلوگیری از بی حوصلگی، باید همیشه به دنبال راه های محرک برای اعمال تسلط خود باشید. هنگامی که بر چیزی مسلط شدید، از خود بپرسید: چگونه می توانید در این زمینه نوآوری کنید؟ مراقب بی حوصلگی خود باشید زیرا می تواند شما را به خرابکاری سوق دهد و همچنین مراقب تغییرات جانبی واکنشی در سلسله مراتب شغلی باشید تا از خستگی تسلط خود فرار کنید.
مردم اغلب برای شکست آماده می شوند، اما به ندرت برای کاری که در صورت موفقیت انجام خواهند داد، آماده می شوند. حتی زمانی که ما آگاهانه می خواهیم موفق باشیم، لذت بردن از آن موفقیت می تواند چالش برانگیز باشد. با پیروی از پیشنهادات بالا، می توانید چارچوبی برای مدیریت موفقیت ایجاد کنید تا بتوانید موفقیت خود را در زمان وقوع با اطمینان بیشتری حفظ کنید. اگر در مورد این عوامل آگاه باشید، فرصت های بسیار بیشتری برای حفظ موفقیت خود در طول زمان ایجاد خواهید کرد. مهمتر از آن، بهعنوان یک جامعه، اگر احساسات حسادت و غرور خود را مدیریت کنیم، احتمالاً پیروزیهای پایدارتری خواهیم داشت. اگر این کار را انجام دهیم، ما و کسانی که به آنها اهمیت میدهیم، به طور کامل از این رگههای پیروزی لذت خواهیم برد.
دیدگاهتان را بنویسید