ترس از صمیمیت

مقدمه: نحوه ی مقابله با ترس از صمیمیت با قانون جذب با پریسا راستگو
ارتباطات کلید طلایی موفقیت می باشد. هرکسی که دایره ارتباط بیشتر و قویتری با اطرافیان خود و با جامعه داشته باشد طبعا موفقیت عالی را میتواند جذب کند. میتواند از دستان بیشتر خداوند استفاده کند و موفقیت های بیشتری را برای خود رقم بزند. کسی که ترس از صمیمیت دارد، قطعا یک سری باورهای غلط و محدودکننده در ناخودآگاه خود دارد که باید آنها یک به یک شناسایی شود و باورهای عالی و سازنده جایگزین آنها شود. کسی که منزوی میشود و ارتباطاتش ضغیفتر میشود خود را از نعمت ها و موفقیت های بیشتری محروم میسازد. در این مقاله که در سایت پریسا راستگو در اختیار شما قرار گرفته توضیح اینکه ترس از صمیمیت چیست و چگونه میتوان با آن مقابله کرد داده شده است. زیرا پریسا راستگو قصد دارد جهان جای بهتری برای زیستن شود.
ترس از صمیمیت به عنوان اجتناب از صمیمیت یا اضطراب دلبستگی شناخته می شود، یک وضعیت روانی است که با ترس مداوم یا اجتناب از نزدیکی عاطفی و فیزیکی با شخص دیگر مشخص می شود. افراد مبتلا به این ترس ممکن است تمایل زیادی به ارتباط و صمیمیت داشته باشند، اما وقتی بیش از حد به دیگران نزدیک می شوند، احساس اضطراب و ناراحتی می کنند.
برخی از علل احتمالی این ترس ممکن است شامل تجربیات اولیه کودکی از رها شدن، غفلت، یا تروما باشد. سابقه روابط ناسالم یا توهین آمیز؛ باورهای فرهنگی یا مذهبی که از صمیمیت جلوگیری می کند یا فقدان الگوهای نقش رابطه مثبت.
علائم ترس از صمیمیت ممکن است شامل مشکل در اعتماد به دیگران، ترس از طرد شدن، اجتناب از صمیمیت عاطفی یا فیزیکی، بی میلی به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی و تمایل به خرابکاری در روابط زمانی که بیش از حد نزدیک یا صمیمی می شوند، باشد.
درمان ترس از صمیمیت ممکن است شامل درمانهایی مانند درمان شناختی-رفتاری یا درمان روانکاوی باشد تا مسائل زمینهای که ممکن است در ایجاد ترس نقش داشته باشند را کشف و حل کنند. استراتژیهای دیگر ممکن است شامل تمرین ذهن آگاهی، توسعه مهارتهای ارتباطی بهتر و قرار گرفتن تدریجی خود در موقعیتهای صمیمیتر در یک محیط امن و حمایتکننده با قانون جذب باشد.
ترس از صمیمیت می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله تجربیات گذشته، تربیت و باورهای شخصی باشد. در اینجا برخی از دلایل رایج ترس از صمیمیت در افراد وجود دارد:
ترس از آسیب پذیری: صمیمیت نیاز به درجه ای از آسیب پذیری و باز بودن دارد که برای برخی افراد می تواند ترسناک باشد. آنها ممکن است احساس ناراحتی کنند که افکار و احساسات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند، یا نگران باشند که در صورت انجام این کار مورد قضاوت یا طرد قرار بگیرند.
آسیب های گذشته: تجارب آسیب زا مانند سوء استفاده، غفلت یا رها شدن می تواند اعتماد افراد را به دیگران و ایجاد روابط نزدیک دشوار کند. آنها ممکن است یک مکانیسم دفاعی برای اجتناب از صمیمیت به طور کامل به عنوان راهی برای محافظت از خود در برابر آسیب یا درد بیشتر ایجاد کرده باشند.
الگوهای روابط ناسالم: افرادی که در گذشته روابط ناسالم را تجربه کرده اند ممکن است ترس از صمیمیت را به عنوان راهی برای جلوگیری از تکرار این الگوها ایجاد کنند.
عزت نفس پایین: عزت نفس پایین می تواند باور افراد را دشوار کند که ارزش عشق و ارتباط را دارند. آنها ممکن است احساس کنند که به اندازه کافی برای دیگران خوب نیستند، یا اگر خود واقعی خود را آشکار کنند طرد خواهند شد.
باورهای فرهنگی یا مذهبی: برخی از فرهنگ ها و مذاهب ممکن است صمیمیت خارج از ازدواج را دلسرد کنند، که منجر به ترس از صمیمیت در افرادی می شود که در این محیط ها بزرگ شده اند.
توجه به این نکته ضروری است که ترس از صمیمیت موضوع پیچیده ای است که می تواند دلایل متعددی داشته باشد و غلبه بر آن ممکن است به زمان و تلاش نیاز داشته باشد. با کمک درمان، حمایت عزیزان و تعهد به رشد شخصی، می توان یاد گرفت اعتماد کرد و با دیگران ارتباط معناداری برقرار کرد.
دیدگاهتان را بنویسید