تاثیر دیدگاه بر محیط

مقدمه: تاثیر دیدگاه ها بر محیط در قانون جذب با پریسا راستگو
هرگونه نیت، افکار کردار و گفتار ما اول در زندگی خودمان و بعد تاثیر گذار در زندگی دیگران می باشد. از آنجایی که همه ی ما در قبال جهان هستی و کائنات خداوند مسئول هستیم و اگر میخواهیم جهان جای بهتری برای زیستن شود باید ذهنیت خود را کاملا مثبت کنیم و دیدگاه، افکار و نیت ها و کردار و گفتار زیبا و مثبتی را در خود پرورش دهیم و این سیگنال ها و ارتعاشات زیبا را به جهان هستی بفرستیم تا در جهان تاثیرات زیبا و شگفت انگیزی را بگذاریم تا اولا خود از زندگی در این کائنات خداوند لذت ببریم، ثانیا دیگران را هم از این لذت سهیم و برخوردار سازیم.
طبق فرموده ی حضرت مولانا که در این زمینه شعر بسیار زیبایی را فرموده اند:
با دل گفتم با دیگران چون بیش مباش رو مرحم ریش باش و چون نیش مباش
خواهی که ز هیچکس به تو بد نرسد بدگوی و بدآموز و بداندیش مباش
طبق این آموزه ی استاد عزیز و عارف بزرگ کشورمان می توانیم به تاثیرگذاری دیدگاه ها بر محیط و زندگی و جهانمان پی ببریم. در این مقاله که در سایت پریسا راستگو به تفصیل در اختیار شما عزیزان قرار داده شده، به زیبایی توضیح داده ایم که چگونه میتوانیم مثبت اندیش باشیم و افکار و ا ارتعاشات و انرژی زیبا و مثبتی را به جهان بفرستیم. زیرا پریسا راستگو قصد دارد جهان جای بهتری برای زیستن شود.
قانون جذب از زمان ظهور فیلم و کتاب پرطرفدار «راز» بسیار محبوب شده است، اما برای قرن ها به خصوص در قرن گذشته در مورد آن نوشته شده و آموزش داده شده است. واقعاً به هیچ وجه یک راز نیست، اما از آنجایی که وعدههای آن بسیار خارقالعاده است، توسط بسیاری رد شده و بسیاری از بقیه وقتی متوجه میشوند که با آن به نتایجی که میخواهند نمیرسند، از آن چشمپوشی کردهاند. حقیقت این است که قانون جذب همیشه کار می کند و 100 درصد مواقع کار می کند.
اصطلاح قانون جذب در واقع تلاشی است برای توصیف نحوه عملکرد جهان در رابطه با ما به عنوان انسان و اینکه چگونه می توانیم از آن برای به دست آوردن درک اینکه چرا زندگی ما آنطور که هست و مهمتر از آن چگونه می توانیم تأثیر بگذاریم استفاده کنیم. و زندگی خود را آنگونه که می خواهیم طراحی کنیم. اکنون فیزیک کوانتومی داده های علمی محکمی ارائه می دهد که پشتیبان اظهاراتی است که عرفا و متافیزیکدانان سال ها در مورد قانون جذب گفته اند. در این لینک به جزئیات بیشتری در مورد قانون جذب و فیزیک کوانتومی خواهم پرداخت.
قانون جذب در خانواده چیست؟
به زبان ساده، برای جذب چیزی به زندگی خود که می خواهید، فقط باید یک میدان انرژی با فرکانس ارتعاشی در درون خود ایجاد کنید تا با فرکانس چیز مورد نظر مطابقت داشته باشد و به طور اجتناب ناپذیری به زندگی شما کشیده می شود. به زودی به نحوه انجام این کار خواهیم پرداخت، اما من می خواهم یک نکته را در اینجا مطرح کنم. از آنجایی که شما مجموعه ای از میدان های انرژی هستید، ارتعاش فراگیر شما باید ارتعاشی باشد که با خواسته های شما هماهنگ باشد. به عبارت دیگر شما می توانید یک میدان انرژی ایجاد کنید که با میل شما مطابقت داشته باشد، اما اگر ده ها میدان دیگر با آن در تضاد هستند، نتیجه خالص آن چیزی که شما انتظار دارید نخواهد بود.
ادوارد لورنز، هواشناس، در سال 1963 نظریهای ارائه کرد که «یک پروانه میتواند بالهای خود را تکان دهد و مولکولهای هوا را به حرکت درآورد… در نهایت میتواند طوفانی را در آن سوی سیاره به راه بیاندازد» به عنوان بخشی از اثر آشوب، یا معمولاً به عنوان اثر پروانه ای برای توضیح وقوع سرگیجه یا زمبلی (زمانی که مجموعه ای از رویدادها اتفاق می افتد که سودمند یا ناخوشایند هستند) نامیده می شود. اگرچه این فرضیه در ابتدا برای پیش بینی آب و هوا بود، اما به یک ایده فلسفی تبدیل شد که یک رویداد واحد می تواند به مجموعه ای از رویدادها تبدیل شود که زندگی آنها را تحت تأثیر قرار می دهد.
کره بادام زمینی و ژله، رومئو و ژولیت، علت و معلول. موارد ذکر شده فقط چند مورد هستند که به صورت جفتی ارائه می شوند. این چیزها یا افراد همیشه با هم می آیند. آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا؟ درست مثل نظم و هرج و مرج. این دو همیشه با هم هستند حتی زمانی که یک فرد سعی می کند آنها را از هم جدا کند. هر زمان که نظم وجود داشته باشد، همیشه هرج و مرج همراه با آن است. این همان چیزی است که نویسنده پاملا زولین میخواهد در داستان کوتاه علمی تخیلی وی با عنوان “مرگ گرمایی کیهان” بر آن تاکید کند.
سیستم قوانینی که یک کشور یا جامعه خاص به عنوان تنظیم کننده اعمال اعضای خود به رسمیت می شناسد و ممکن است با اعمال مجازات ها آن را اجرا کند، این تعریف قانون است. اگرچه تعریف قانون مشهود و قابل درک است، اما تصویر و عمل قانون متفاوت است. در سرتاسر نظام قضایی ناهماهنگی های فراوانی از قبیل نوع قانون، مشاع، کیفری، مدنی و اداری وجود دارد. در سراسر این نظام های حقوقی، دادرسی کیفری نیز وجود دارد. در این دادرسی کیفری، برخی متوجه خواهند شد که حکم عادلانه است. در حالی که دیگران ممکن است مخالف باشند. در تاریخ حقوقی موارد زیادی وجود دارد که حکم ناعادلانه ظاهر می شود.
من استدلال میکنم که در حالی که تبیینهای مکانیکی و غایتشناختی کاملاً متفاوت هستند، هر دو برای توضیح کامل یک پدیده مورد نیاز هستند.
دیدگاهتان را بنویسید